Try Lanun Steak Uptown

Assalamualaiikum semua. Selamat hari merdeka !! Nak tanya ni korang suka makan kat mane? kalau Qila antara salah satu makanan kegemaran qila kalau nak makan Western Food ialah di Lanun Steak Uptown Hawkers, Damansara. Kalau korang pernah ke sana, mesti perasan gerai Western Food Lanun Steak. masa bulan puasa tiga kali makan sini. Heheheheh
 Environment dia ok la. tapi kadang terlalu ramai sampai takde tempat duduk. MEJA PENUH wa cakap lu !!!
Kat sini memang ada banyak pilihan Western Food dari pilihan menu Chicken Chop, Lamp Chop, Beef, Sirloin dan juga ada Mushroom Soup. Boleh pilih untuk di gabungkan dengan pilihan kuah Asli ataupun kuah Black Pepper.
Menu yang qila cuba minggu lepas, Lamb Chop. harganya murah sahaja dan memang berbaloi. Sedap dan semestinya lain kali akan cuba menu Sirloin Steak pulak.
Tempat dia biasa je. macam foodcourt tu. Ada banyak stall makanan. tapi Qila kalau datang sini cuma untuk makan kat Lanun ni je.. Sedapppp !!
Sizzling Lamp Steak qila punye, daging memang lembut + black pepper and lanun white sauce yang sedap ++ harga dekat sini adalah sangattttttttt murah. kalau tak salah harga makanan ni dalam range RM12-RM15 je.
Untuk korang2 yang xpenah try makan kat situ lagi..silalah. qila bagi 4 bintang..huhu..sebab daging die lembut..sos pun kena dengan selera qila.. harganya pun murah..hehe…soooo,zassss!!! so restoran nie dapat 3.5/5 star dari qila.. ahahahah.. kedekut star yeh aku? lebih dari 2.5 bermaksud korang boleh pergi makan kat sini.. anggap saja aku kedekut star.. ehem ehem.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s